Bakkt rapporteert het hoogste cijfer ooit voor Bitcoin Maandelijkse Toekomstige Bestemmingen

ICE-ondersteunde onderneming, Bakkt meldde een nieuw record in haar Bakkt Bitcoin Futures verhandeld in twee dagen. “Praat over momentum! We versloegen het record van gisteren met 11.706 Bakkt Bitcoin Futures die vandaag werden verhandeld – dat is meer dan $125MM aan bitcoin,” tweette het bedrijf.

Bakkt dient voornamelijk als een Bitcoin Futures trading platform voor institutionele beleggers die willen investeren in de crypto-markt. Daarnaast biedt het bedrijf diensten aan voor het omzetten van allerlei digitale activa in fiat.

De Bitcoin-futures kunnen worden gebruikt als een maatstaf voor wat men in de nabije toekomst kan verwachten in termen van de BTC-marktprijs. Dit helpt bij het stabiliseren van de crypto-industrie die sterk gedomineerd wordt door speculatieve handel en koersmanipulatie.

Nu de cryptocurrency’s zich op een verwachte golf voorbereiden, is de stijging van de Bakkt Bitcoin Futures een duidelijke indicatie dat er een stierengevecht aan de gang is.

Op maandag had het bedrijf zijn Bitcoin Futures-markt gemeld op een nieuw hoogtepunt van 11.509 BTC per dag.

Nu de cijfers ten val komen, kan Bitcoiners er zeker van zijn dat de toekomst gunstiger is, ondanks de tekortkomingen van de pandemie.

De toename van institutionele beleggers in de crypto-industrie is ook waargenomen door de Chicago Mercantile Exchange (CME), die een veel groter volume heeft dan Bakkt.

Naarmate de regelgeving in de crypto-industrie meer gedefinieerd wordt, krijgen institutionele beleggers, waaronder hedgefondsbeheerders, meer zekerheid over de crypto-activa.

Bitcoin Evolution zal op verschillende manieren profiteren van de voortdurende wereldwijde onrust. Een daarvan, met enorme economieën zoals de EU, de Verenigde Staten en zelfs China die markten injecteren met meer gedrukte fiat, zal de hoge inflatie de waarde snel inhalen.

Dit zal wellicht niet snel gebeuren, aangezien de vraag naar de Amerikaanse dollar momenteel laag is en de meeste bedrijfstakken weer tot rust komen. De enorme inflatie zal echter na verloop van tijd leiden tot een harde crash van de waarde van de dollar, omdat beleggers veilige havens zoeken zoals edelmetalen en vermoedelijk crypto activa onder leiding van Bitcoin.

Nu Bitcoin en andere digitale topactiva een bekend inflatiepercentage hebben dat wordt beheerst door vaste regels, zal de waarde ervan zeker in de nabije toekomst stijgen.

Aan de andere kant zal Bitcoin grotendeels profiteren van de pandemie nu digitale transacties centraal staan in de wereldwijde markten.