Bitcoin Cash rammer rekordlåge vs. Bitcoin

Bitcoin Cash rammer rekordlåge vs. Bitcoin dage før hård gaffel

Den udslettede spin-off af Bitcoin viser små tegn på liv forud for sin hårde gaffel, da Bitcoin langt overgår sin præstation.

Altcoin-forhandlere føler fortsat smerten, efterhånden som Bitcoin (BTC) vinder, mens Bitcoin Cash (BCH) rammer nye lavtider hele tiden.

Data fra Cointelegraph Markets og andre kilder viser, at BCH pr. 10. november er mindre værd i BTC-termer end nogensinde før.

Bitcoin Cash styrter til nye BTC-nedture

På pressetiden handlede BCH / BTC til 0,017 BTC og slog komfortabelt sin tidligere rekordlavhed på 0,0245 BTC set i december 2018.

Bitcoins hårde gaffel har set lidt opmærksomhed i år, da investorer fokuserede Bitcoin Loophole på Bitcoin og derefter det decentrale finansieringsfænomen. Meddelelsen om en anden hård gaffel i Bitcoin Cash-netværket, der er indstillet til 15. november, har ikke gjort meget for at bøje møntens udsigter, viser data.

I USD-termer har Bitcoin Cash brugt de sidste tre måneder på at svinge i en korridor mellem $ 230 og $ 280, mens Bitcoin selv er steget med en tredjedel i værdi.

Det er ikke overraskende, at Bitcoin-fortalere svimte over den kommende hårde gaffel, noget der har udløst en velkendt strid mellem virksomheder, der vælger at støtte eller afvise de resulterende nye mønter.

“Forhåbentlig vil dette valgdrama rydde op inden det næste planlagte shitcoin-drama: T minus 10 dage til næste bcash-brud!” CasaHODL-medstifter Jameson Lopp opsummerede på Twitter i sidste uge, da den hårde gaffel blev bekræftet.

Litecoin ser den laveste ugentlige lukning nogensinde

For Litecoin (LTC) viser prisdata en lignende historie. LTC / USD handles til 0,0038 BTC den 10. november og stadig tættere på sin nuværende bund på 0,003 BTC fra marts 2017.

På det ugentlige diagram udskrev parret sin laveste lukning i historien denne måned.
LTC / BTC historisk ugentligt diagram. Kilde: TradingView

I betragtning af den manglende ydeevne fra både Litecoin og Bitcoin Cash, da PayPal bekræftede, at det ville understøtte begge aktiver sammen med Bitcoin fra 2021, opsummerede en populær Twitter-konto stemningen blandt dem, der favoriserer BTC.