Bitcoin-laitteiden on parannettava monimutkaisten tapahtumien käsittelemiseksi

Aika laitteistolompakon laitteille tehdä ero.

Jameson Lopp, sala-huoltoyrityksen Casa perustaja ja teknologiajohtaja, on julkaissut testitulosraportin Bitcoin-moniallekirjoituslaitteiden allekirjoittamisen suorituskyvystä Casa-blogissa 13. syyskuuta.

Tulos osoittaa, että laitteistosalauksen lompakkolaitteet pystyvät käsittelemään hyvin pieniä, yksinkertaisia ​​tapahtumia. Heillä on kuitenkin vaikeuksia suorittaa, kun tapahtuma muuttuu monimutkaiseksi.

Casan sanotaan rakentuvan maantieteellisesti hajautettuihin multisig-laitteisiin, omistettuihin laitteisiin avainten suojaamiseksi, suunniteltuun käyttökokemukseen ja asiakaspalveluihin

Lopp huomautti, että vaikka yrityksellä ei ole valvontaa laitteisiin, tavoitteena on tukea kaikkia laitteita päivän lopussa. Siksi hän päätti tehdä tutkimusta ja toivoi tehdä johtopäätöksiä ja auttaa multisig-ohjelmistotoimittajia ymmärtämään paremmin laitteiston rajat ja mukauttamaan lompakko-ohjelmistoja parempaan suorituskykyyn.

Casa on tällä hetkellä yhteensopiva kuuden laitteiston kanssa, mukaan lukien Trezor, Ledger, Coinkite ja Coldcard. Testi tehtiin kaikilla tuetuilla laitteilla ja myös Bitcoin Profit.

Lopp asetti testin hyödyntämällä Electrumin 4.0.2-sovellusta Debian Linuxissa ja loi erilaisia ​​P2WSH (natiivi segwit) -signaalilompakoita, jotka käyttävät Bitcoinin testiverkkoa ja USB-liitännällä liitettyjä laitteita. Jokaisessa lompakossa oli 100 UTXO: n talletus.

Lopp loi testisarjan näiden laitteistolompakon ominaisuuksien määrittämiseksi allekirjoittaessaan monimutkaisia ​​moniallekirjoitustapahtumia. Hän toisti nämä testit ja päätyi siihen, että on parempi ja turvallisempi, jos laitteistot voivat näyttää edistymisen indikaattoreita lataamista ja allekirjoittamista varten. Hän lisäsi, että:

”Tulin todella pitämään laitteista, jotka eivät näytä lataamisen ja allekirjoittamisen edistymisindikaattoreita. Sellaisena pidän erittäin mieluummin kylmäkortista ja Trezorista tässä suhteessa. BitBox ja Ledger aiheuttavat ahdistusta, koska sinulla ei ole aavistustakaan, jos jotain todella tapahtuu. ”

Kun on kyse tapahtumakoon rajoitusten ja tapahtumien käsittelyajan viivästymisestä, Lopp ehdotti, että laitteistolompakot voisivat yrittää jakaa lähetyksen useisiin pienempiin tapahtumiin, jotka ovat sen rajojen alapuolella.

Kun tapahtumaprosessi kestää liian kauan, jotkut laitteet lukitsevat itsensä toimimattomuudesta. Lopp ehdottaa, että vähiten laitevalmistajia voisi tehdä tällaisten haittojen välttämiseksi on poistaa näytön lukituksen aikakatkaisu käytöstä, kun laite työskentelee edelleen tapahtuman parissa.

Loppin mukaan laitteiden tulisi myös tukea osittain allekirjoitettuja Bitcoin-tapahtumia (PSBT) ja kaikkia mahdollisia kelvollisia multisig-tapahtumia. Hän lisäsi, että:

“Uskon, että laitteistovalmistajien on aika alkaa toimia alustan tarjoajien tavoin ja varmistaa, että ne tarjoavat vankkoja alustoja, joita voidaan käyttää monenlaisten ratkaisujen rakentamiseen.”

Laitteiden on noudatettava kaksi vaihetta allekirjoitettaessa Bitcoin-tapahtumaa Loppin mukaan:

“Ensinnäkin tapahtuma ladataan laitteeseen, se jäsentää yksityiskohdat ja näyttää ne näytöllä käyttäjän vahvistamiseksi. Nämä tiedot ovat yleensä osoite (osoitteet), joille varat lähetetään, summa (t) ja maksu maksetaan. Sitten laite vahvistaa käyttäjän allekirjoituksen jälkeen jokaisen tapahtuman ja palauttaa allekirjoitetun tapahtuman lompakon ohjelmistoon. “