FONDSBEHEERDER: GERUCHTEN OVER REGELGEVING DIE WAARSCHIJNLIJK GEEN INVLOED HEBBEN OP DE BITCOIN OP LANGE TERMIJN

Gisteren onthulde de chief executive van de top Bitcoin Exchange Coinbase, Brian Armstrong, dat de Amerikaanse schatkist zich waarschijnlijk richt op Bitcoin.
Armstrong werkte uit dat hij denkt dat dit extreem negatieve effecten kan hebben op de ruimte.
Toch ziet Kyle Samani, een managing partner van Multicoin Capital, dit niet als een zorg voor Bitcoin’s rally.

COINBASE CEO PRAAT OVER BITCOIN-REGELGEVING GERUCHTEN
Gisteren heeft de chief executive van de top Bitcoin Exchange Coinbase, Brian Armstrong, een draadje losgelaten die beweert dat de ruimte op het punt staat gereguleerd te worden. Hij schreef dat zijn bedrijf geloofwaardige geruchten heeft ontvangen dat het Amerikaanse ministerie van Financiën bezig is een verordening uit te vaardigen die vereist dat alle digitale activabeurzen bewijzen dat gebruikers het adres bezitten waar ze zich aan willen onttrekken.

“Vorige week hoorden we geruchten dat de Amerikaanse schatkist en secretaris Mnuchin van plan waren om voor het einde van zijn termijn een nieuwe regeling uit te vaardigen met betrekking tot zelfgekozen cryptoportemonnees. Ik ben bang dat dit onbedoelde neveneffecten zou hebben, en wilde die zorgen delen.”

Herladen en gratis spins beschikbaar elke dag, voor elke speler, in mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Speel nu!
Armstrong werkte uit dat hij denkt dat dit extreem negatieve effecten kan hebben op de ruimte. Hij benadrukte specifiek hoe het een ommuurde tuin zou kunnen vormen tussen Bitcoin in de VS en Bitcoin in het buitenland:

“Gezien deze barrières zullen we waarschijnlijk minder transacties zien van crypto-financiële instellingen naar zelfgekozen portemonnees. Dit zou effectief een ommuurde tuin voor crypto financiële diensten in de VS creëren, die ons afsnijdt van innovatie in de rest van de wereld”.

Vorige week hoorden we geruchten dat het Amerikaanse Ministerie van Financiën en Secretaris Mnuchin van plan waren om voor het einde van zijn termijn een nieuwe regeling uit te vaardigen… Ik ben bang dat dit onbedoelde neveneffecten zou hebben, en wilde die zorgen delen.

– Brian Armstrong (@brian_armstrong) 25 november 2020

Coinbase en een aantal andere bedrijven en prominente investeerders in de ruimte hebben de handen ineengeslagen door een brief naar de Schatkist te sturen om hun bezorgdheid over deze mogelijke regulerende maatregel te delen.

ZAL HET INVLOED HEBBEN OP BTC?

Bitcoin begon serieus lager te bewegen nadat de tweet van Armstrong was gepubliceerd. Hoewel het niet duidelijk is of het gerucht de verkoop heeft veroorzaakt, daalde de prijs van de toonaangevende cryptocurrency van ongeveer $18.600 vanaf het moment van de tweet tot $16.100 vroeg in de volgende ochtend.

Analisten denken dat het op langere termijn geen tastbaar effect zal hebben op de markt.

Kyle Samani, een managing partner bij Multicoin Capital, zegt dat hij denkt dat dit geen tastbaar effect zal hebben op Bitcoin in de huidige stierenmarkt:

“op de Mnuchin-roddels Voor de huidige BTC-stierenmarkt (komende 12-36 maanden) maakt het niet uit Waarom? Volgende golf van kopers macro kopers willen regulering Voor hen is 21M cap een functie, en censuurbestendigheid is (een soort van) een bug Ze willen geen self custody. Gewoon een inflatiehedge”
over de Mnuchin geruchten

Voor de huidige BTC-stierenmarkt (komende 12-36 maanden) maakt het niet uit

Waarom?

De volgende golf van kopers wil regulering

Voor hen is 21M cap een eigenschap, en censuurbestendigheid is (een soort van) een bug.

Ze willen geen zelfbehoud. Gewoon een inflatiehedge…

– Kyle Samani (@KyleSamani) 26 november 2020

Dit werd herhaald door anderen in de ruimte, die verklaarden dat Bitcoin veel meer een inflatiehaag is dan een vorm van geld die alle overheidsbarrières kan omzeilen.

Dit is een beetje een controversiële mening vanwege het grote aantal libertaire investeerders in de ruimte.