Start ● Chaos: Emit Epoch 1.0 officieel uitgebracht

Beeple’s digitale kunstwerk “Everydays: The First 5000 Days” werd verkocht voor $ 69,35 miljoen bij Christie’s in de vorm van een niet-tastbare token, waardoor de NFT-rage zijn hoogtepunt bereikte. Momenteel zijn de meeste NFT’s nog steeds beschikbaar voor het publiek als digitale kunst en verzamelobjecten.

Hoewel NFT’s een hoge waarde hebben als kunstwerk en verzamelobject, zijn hun tekortkomingen ook duidelijk: de drempel om deel te nemen aan NFT’s is te hoog en het is moeilijk voor gewone gebruikers om er toegang toe te krijgen; De meeste NFT’s zijn gekoppeld aan echt intellectueel eigendom en kunstwerken en zijn geen volledig gedecentraliseerde producten, wat er ook toe leidt dat de ontwikkeling van NFT’s grotendeels wordt beperkt door echte IP en kunstwerken.

In de Emit-wereld hebben NFT’s een nieuwe definitie: NFT’s moeten “volledig gedecentraliseerd” en “endogeen in de cryptowereld” zijn.

In deze release van de ecologie van Emit Epoch 1.0 zullen NFT’s deelnemen aan het mijnbouwmechanisme, en ze kunnen niet alleen worden gebruikt in mijnbouwscenario’s, maar ook in kredietopbouw, identiteitssymbolen en andere toepassingsscenario’s, waarmee een nieuw hoofdstuk van NFT-toepassingen wordt geopend voor Uitzenden.

De kern van Epoch 1.0: een andere mijnecologie

Na de cross-chain-functionaliteit van het Emit-ecosysteem en de release van het eerste token, LIGHT, luidde Emit een belangrijke versie-update van het Epoch 1.0-ecosysteem in. Het eerder uitgebrachte eerste token, LIGHT, zal beschikbaar zijn voor mijnbouw in het Epoch-ecosysteem. Anders dan het traditionele mijnbouwmechanisme, bevat het ecologische mijnbouwmechanisme van Emit belangrijke elementen, zoals proof-of-negentropy en niet-tastbare tokens. De output van LIGHT zal niet langer een eenrichtings-incrementele logica zijn, maar zal het vernietigingsmechanisme volgen terwijl het wordt geproduceerd. Deze evenwichtige dynamische strategie zal de stabiele en continue ontwikkeling van Emit in stand houden en ook de economische structuur van de Emit-wereld diversifiëren.

Vier kenmerken van Epoch eco-mining

1. Gebruikmakend van PoN-mining-mechanisme

Emit gebruikt geen proof-of-work, proof-of-stake en andere mining-mechanismen, maar de PoN-mining-methode. In de Epoch-ecologie worden de hash-snelheid en het verbranden van tokens verenigd en gebruikt als grondstof voor PoN-mijnbouw. PoN-mining kan worden gesynthetiseerd om LIGHT te produceren naast het proces van het smeden van LIGHT-productietools.

2. Apparaat als NFT is een “productietool” in het Epoch-ecosysteem, dat kan worden gebruikt voor zowel mijnbouw als handel

De output van mijnbouw in het Epoch-ecosysteem zal niet langer alleen afhangen van de verfijning van de hardwarefaciliteiten en de mate van de gegenereerde hash-snelheid. Een apparaat, als een verhandelbare NFT, heeft een aanzienlijke invloed op de efficiëntiewaarde van mijnbouw door zijn rangorde, waardoor iedereen in een meer vlakke mijnbouwomgeving komt te staan. Wanneer een apparaat een bepaald niveau bereikt, kan het worden verhandeld en gekocht op de markt, waardoor de opbrengst van mijnbouw NFT-opbrengsten heeft als een extra bonus naast tokens.

3. Blind box-mechanisme: produceer willekeurig zeldzame tokens

De verfijning van LICHT en NFT’s kan mijnwerkers een stabiel inkomen opleveren. Een apparaat heeft bijvoorbeeld een bepaalde kans om de zeldzame Dark-eigenschap te hebben, en een Device met deze eigenschap kan bij een bepaalde kans Dark-tokens genereren.